Sigur nu vei mai face de acum. Află ce pățesc cei care fac avort. Ascultă cu sfințenie și ia aminte ce spune Sfântul Paisie de la Muntele Athos!

Cuviosul Paisie Aghioritul, un sfânt contemporan (1924-1994) care s-a născut într-o familie săracă și cu mulți copii, ne vorbește despre păcatul înfricoșător al avortului:

 

Întrebare: Părinte, o oarecare femeie de patruzeci de ani, care are copii mari, este însărcinată în luna a treia. Bărbatul ei o amenintă că va divorța dacă nu face avort.
Răspunsul Sfântului Paisie: Dacă va face avort, vor plăti ceilalți copii cu boli și accidente. Astăzi părinții își omoară copiii prin avorturi si nu au binecuvântarea lui Dumnezeu. Mai demult dacă se năștea un copil bolnav, îl botezau, iar dacă murea, pleca îngeraș. Dar părinții aceluia rămâneau cu alți copii sănătoși și astfel aveau binecuvântarea lui Dumnezeu.
Astăzi, însă, părinții își omoară copiii sănătoși cu avorturile și țin în viată pe cei bolnăvicioși. Apoi aleargă în Anglia și America să-i vindece. Iar acești copii dacă vor trăi, vor face familie și pot să dea naștere la alți copii bolnavi. În timp ce, dacă ar fi făcut și alți copii, nu ar fi alergat atât de mult pentru unul, pentru cel bolnav, și nu s-ar fi mâhnit atât de mult dacă ar fi murit, căci ar fi plecat îngeraș de aici.
Câte mii de embrioni mor în fiecare zi! Avortul este un păcat înfricoșător. Este o ucidere, și încă una mare, căci copiii mor nebotezați. Părinții trebuie să înțeleagă că viața începe în clipa zămislirii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*